Vén ragadozó

Vén ragadozó
Nektek annyi....

2016. február 5., péntek

Az Ószövetség Carl Gustav Jung elemzéseinek hatására MA IS újraértékelődik.


A fene sem várta ezt a kazár államvédelmi, identitás-védő taktikának megfelelő, Kök Tengri tudja, kiféle szlávval kevert nép ez   ez a szörnaskenázi:

DE az ószövetségi barbárság és máig tartó sötét babonaságok, Babilon, Fönícia, Perzsia, Egyiptom, ez mind beleivódott, nagyrészt apokrifként a zsidóságba. Kerubok, arkhangyalok, egész mennyei és pokolbéáli népéség: HÁT EZ AZTÁN NEM MONOTEIZMUS! S ebből jött többek között, hozzájárulva  a nabateusok,
                               (Nabateus Birodalom a sivatagban, Kr.e.580 - Kr.u. 68) Két csillag-istenük volt, az egyik a Vénusz (ALLAT), s a kisebb istenek sziklakövekben lakták.

Nabateus Mada'in Salih: az isteni Ősök nagyrészt természetes, kisebb részben szépen megmunkált nagy sziklában.Ők még az arabok előtt 550 évvel a Római Bírodalomban szétszóródtak. Nyelvük Jézusé volt: arámi nyelven beszéltek.

 a szórványos kis sivatagi vallásocskáknak, az akkor perzsa Bagdadnak és Mekka-Medina, Jemen, Abesszínia hatásaiból egyszerre mind jelentkező
hatásaiból összemixelt, bálványimádó és sivatagi barbársággal, KŐBEN LAKÓ ISTENEKKEL érvelő "Kuran", meg a förtelmes ARABOK. 
Az afgánok már a heftalita hunok idején is a totális, hadurak uralta anarchiában éltek, civilizációra alkalmatlanok: a HITÜK kipusztítandó, nem hogy támogassa bármely más kultúra!!!

S a PAKIK is mocsok népség,
 saját rasszukhoz tartozó hindukat, buddhistákat, szikheket, kasmíriakat gyilkolnak - meg a fehér turistákat!

 HONNAN, hogyan kezdődött? Hát persze: a kánaáánitáknál, amelyek közül az "egy vallású" zsidóság kipergett!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése